Услуги

1. МАШИННА БРОДЕРИЯ И БРОДИРАНИ ЕМБЛЕМИ
Приемаме поръчки за изработка на машинно бродирани лога, емблеми, знаци и дизайни върху тениски,анцузи, суичъри, блузи, ризи, шапки, престилки,хавлии и други текстилни изделия за рекламно и работно облекло. Машинната бродерия се изпълнява след изработка на програма за бродерия от работен файл. Възможна е и изработка на програма за бродерия от растерни изображения. Машинната бродерия се отличава с изключителна детайлност и е на практика вечна.

2. ТРАНСФЕРЕН ПЕЧАТ ВЪРХУ ТЕКСТИЛ
Продукти,  отпечатани чрез сублимационен  печат са най-дълготрайни като щампа и позволява печата върху текстил да изглежда перфектно. Сублимационния текстилен печат се ползва при производството на спортна екипировка за  футбол, баскетбол, волейбол и други. Технологията е водеща и при производството на фен артикули и рекламен тесктил- шалове, знамена, флагчета, ленти за глава и други.

- Изисквания към файловетем
За по качествен печат е необходимо файловете да са във векторен формат/corel draw11/,а текстовете да са в криви - тук резолюцията няма значение. Ако нямате възможност за такива файлове-изпратете в какъвто формат ги имате,но с достатъчно голяма резолюция.не увеличавайте изкуствено резолюцията,защото това води до влошаване на качеството на изображението!

 

×
×
×
×
×
×
×